Personal Trainer

palvelut

Personal Trainerin avulla kohti tavoitteita

Henkilökohtainen valmennus
Toiminnallinen harjoittelu

Onko tavoitteesi aloittaa liikunta, pudottaa painoa, lisätä lihasmassaa tai saada suunnitelmallisuutta liikuntaan? Tavoitteita on monia ja henkilökohtaisessa valmennuksessa saat ammattilaiselta apua oman tavoitteesi saavuttamiseen.

 

Kuntohuoneella personal training eli henkilökohtainen valmennus toteutetaan aina asiakaslähtöisesti. Valmennuksessa otetaan huomioon asiakkaan lähtötaso, tavoitteet sekä toiveet valmennuksen suhteen. Henkilökohtainen valmennus sisältää usein alkukartoituksen sekä seurantatestejä, yhteisiä harjoituksia valmentajan kanssa, ohjelmat asiakkaan itsenäisesti toteutettavaksi sekä ravinto-ohjausta asiakkaan tavoitteen mukaan.

 

Valmennusaikana tapaamiset voivat olla esimerkiksi lenkkipolulla, kuntosalilla tai uimahallissa. Kuntohuoneen personal training-palvelut toteutetaan yhteistyössä Kouvolan monipuolisimman kuntosalin Power Gymin kanssa. Valmennuksessa on tavoitteena löytää asiakkaalle sopiva ja mielekäs tapa liikkua, jotta liikunta jäisi osaksi arkipäivää.

 

Ensimmäinen tapaaminen on aina maksuton. Ensimmäisellä tapaamisella keskustellaan asiakkaan tavoitteista ja toiveista valmennuksen suhteen sekä asiakas saa lisätietoa henkilökohtaisesta valmennuksesta ja sen sisällöstä. Ensimmäinen tapaaminen on myös hyvä mahdollisuus asiakkaalle tutustua valmentajaan ja pohtia sitä, onko ryhtymässä oikean henkilön valmennettavaksi. Ajanvarauksen voit tehdä soittamalla, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Kuntohuone

jenni@kuntohuone.fi

0400-551 627